STRATEGYWAREHOUSE

®

LOGG INN

HARDWARELØSNINGER - 360º fasiliteringsløsninger

 

Vi setter sammen og bygger hardwareløsninger basert på to eller flere skjermer (og tilpasser softwareløsninger til disse)

 

Løsningene passer for alt der man trenger flere skjermer for å få frem poenger. Vi kan utvikle modeller for det meste, men vår ekspertise er strategiarbeid. Vi benytter hardware løsningene først og fremst for å fremstille, visualisere og formidle innhold og kunnskap, softwareløsningene konstruert slik at dette blir så nyttig og lettfattelig som mulig, dvs sterk fokus på informasjons arkitektur.

Vi bygger det interaktive rommet i henhold til en kundes ønsker og krav. Sammen med kunden setter vi opp en oversikt over hva som trengs for å få på plass en løsning som tilfredsstiller aktuelle behov og som matcher den planlagte eller utviklede softwareløsningen.

 

Vi har oversikt over alt som trengs av skjermer, styringsenheter, bord, stoler, nødvendige kabler osv og hvor vi kan få tak i de ulike komponentene. Vi kan i samarbeid med kunden sette opp ulike løsninger, fra store lerreter og videoprosjektører til løsninger med tv eller dataskjermer med touch muligheter. Vi kan anskaffe alt utstyret eller utarbeide handlelister som kunden selv kan benytte.

 

Vi har bygget opp et interaktivt fasiliteringsrom i Bergen som vi etter avtale kan få tilgang til (se bilde over). Det består av 8 skjermer som styres fra 8 iPads. For strategiarbeid, plasseres skjermene 360 grader rundt deltakerne. Benyttes rommet til undervisning og forelesninger, plasseres skjermene tettere sammen i en 180 graders løsning, se bilde under. Ta kontakt hvis en demonstrasjon er ønskelig.

 

Vi har også bygget opp en mindre og flyttbar versjon av løsningen, der vi benytter 27" skjermer istedenfor tv-skjermer. Denne er lettere å flytte med seg rundt og egner seg or grupper på 2-3 personer, eller som et 360º arbeidsrom. Løsningen benyttes idag til å teste ut de ulike softwareløsningene.

 

Copyright  © 2016 STRATEGY WAREHOUSE AS. Ikke noe av disse sidenes innhold, bilder, figurer eller elementer kan gjengis uten tillatelse fra Strategy Warehouse  AS